VÁLTOZÁS

A POLGÁRMESTERI HIVATAL ÜGYFÉLFOGADÁSI RENDJÉBEN

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy

 

a Polgármesteri Hivatal

2020. november 16. hétfőtől  az ügyfeleket CSAK bejelentkezést követően fogadja

 

Bejelentkezni az egyes szervezeti egységek ügyintézőinél lehet telefonon vagy emailben. Az elérhetőségek megtalálhatóak a Tájolóban, vagy a honlapunkon az alábbi linken.

 

Amennyiben nem konkrét ügyintézőhöz szeretnének időpontot kérni, érdeklődni a központi 06-26/389-127-es telefonszámon, vagy a titkarsag@nagykovacsi.hu email címen lehet.

 

Kérjük, hogy csak azokban az esetekben kérjenek időpontot személyes ügyintézésre, ha elektronikus úton, vagy telefonon nincs mód az ügy elintézésére.

 

Ügyintézésre az alábbi módokat javasoljuk továbbra is:

  • Elektronikus úton a titkarsag@nagykovacsi.hu központi email címen, vagy az egyes szervezeti egységekhez címzett elektronikus levélben.
  • Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleinknek lehetősége van az online ügyintézésre, az E-önkormányzat portált a honlapunk jobb oldali sávjában található E-ügyintézés gombra kattintva érhetik el.
  • Telefonon pedig a központi telefonszámon, vagy az egyes szervezeti egységekhez tartozó telefonszámokon vehetik fel a kapcsolatot ügyintézőinket.

 

Kérjük, hogy a személyes ügyintézés során a járvány terjedésének megelőzését szolgáló óvintézkedések szigorú betartására fokozottan ügyeljenek, kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt, és mindenki köteles a szájat és orrot eltakaró maszkot viselni.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!