Február 12-én Dr. Maruzsa Zoltán, köznevelésért felelős államtitkár egyeztető megbeszélésre hívta össze az iskolafejlesztésben érintett agglomerációs települések polgármestereit, és a Tankerületek vezetőit.

Az év elejétől zajló intenzív szakmai egyeztetések eredményeként Nagykovácsiban a 8 tantermes bővítés új, önálló épületben valósulhat meg és kiegészül egy kézilabdapálya méretű tornateremmel is.

A gyerekek nevében köszönet minden segítségért, ami e cél megvalósítására irányult. Külön köszönet Szemesy Barbara alpolgármester asszonynak, aki lelkes munkájával nagyban hozzájárult az örömteli eredményhez. Köszönet illeti a köznevelésért felelős államtitkárság és a BMSK munkatársait is, akik rugalmas hozzáállásukkal támogatták az irányt, hogy valóban Nagykovácsira szabva valósuljanak meg a bővítési elképzelések. Köszönet a Tankerület és az iskola vezetésének is, akikkel közösen alakíthattuk ki a gyermekeink számára legmegfelelőbb fejlesztést. Köszönet Nagykovácsi főépítészének, Györgyi Zoltánnak is, aki sok tekintetben ötletadója és motorja az iskolafejlesztési projektnek.

A munka hatástanulmányokkal és elővizsgálatokkal kezdődik, valamint a tervező kiválasztására irányuló beszerzési eljárással.

Ez az év is jól kezdődött!