Tájékoztatás a Nagykovácsi Általános Iskolában tanuló gyermekek részére történő ebédigénylésről 2020. március 16. napjától visszavonásig

 

A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása céljából kihirdetett veszélyhelyzet időszakára - 2020. március 16. napjától visszavonásig - a Nagykovácsi Általános Iskolában tanuló gyermekek esetében, lemondásra került az étkezés az ELAMEN Zrt-nél.

 

Az iskola a szülő kérelmére és nyilatkozata alapján, indokolt esetben, rendkívüli ügyeleti rendben felügyeletet tart a gyermekek részére. Azok a gyermekek, akiknek szülei kérik és megkapják a lehetőséget az általános iskola igazgatójától a felügyeletre, helyben, az iskola éttermében, kiscsoportos beosztásban fogyaszthatják el ételeiket, amelyet adagonként dobozolva szállít a tálalókonyha részére a Szolgáltató a veszélyhelyzet ideje alatt.

 

Fehér Imre a Nagykovácsi Általános Iskola igazgatója március 16-tól 17-ig tanítás nélküli munkanapot rendelt el az iskolában, mely időszak alatt a tantestület felkészül a digitális oktatásra.

Begyűjtötték 2 napra vonatkozóan az étkezést kérők névsorát, akik részére a NATÜ konyhai csoportja – a körültekintő fertőtlenítési és kiscsoportos szabályok betartása mellett – adja ki az ételt az étteremben.

 

Március 18. napjától az általános iskolában felügyeletet kérő gyermekek továbbra is az étteremben fogyaszthatják el ebédjeiket.

A felügyeletet nem kérő szülők az iskolaietkeztetes.natu@nagykovacsi.hu elérhetőségen kérhetnek elvitelre ebédet gyermekeik részére, legkésőbb az étkezés előtti napon 9.00 óráig.

 

AZ ÉTELKIADÁS SZABÁLYAI A KÖVETKEZŐK:

 

  • A gyermek részére igényelt ebéd kizárólag emailben igényelhető!
  • A dobozolt ebéd munkanapokon 12.00 órától 15.00 óráig adható ki a konyha gazdasági bejárójánál, az ajtó előtti kistéren.

Megközelíthető: az iskola Templomkert utca felőli kapuján és udvaron át. Mivel az általános iskolába nem léphet a pedagógusokon és a felügyelt gyermekeken kívül más személy a veszélyhelyzet időszakában, kizárólag ezen a kistéren történhet az ebéd átadása a konyhai dolgozók részéről. Kérjük, hogy a várakozók minden esetben tartsák be az egymástól legalább 2 méteres távolságot, kerülve a torlódást és a fölösleges érintkezést.

  • Amennyiben a megadott időkeretben nem viszi el senki a gyermek megrendelt ebédjét, úgy a konyhai szabályoknak megfelelően az megsemmisítésre kerül.

  

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Nagykovácsi, 2020. március 15.

 

                                                                                                          Kántor Ágnes

                                                                                                    intézményvezető