Örömmel értesítjük Nagykovácsi lakosait, hogy megújul a Mecsek utca Erdősétány utca és Kálvária sétány közötti része. A beruházás nagyobb részben lakossági, kisebb részben önkormányzati forrásból valósul meg. A közel 200 m hosszú murvás út új aszfaltburkolatot kap, a vízelvezetés megoldásával együtt.

Az útrekonstrukciós munkák miatt 2020. május 7-től – előre láthatóan – két hétig a Mecsek utca Erdősétány utca és Kálvária sétány közötti szakasza a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül. Az érintett szakaszon található ingatlanok lakóinak gépjárművel való ki- és bejutása, valamint a gyalogos közlekedés a kivitelezés ideje alatt is korlátozottan biztosított. Kérjük azonban, hogy az itt lakók - az építés ideje alatt – csak a szükséges mértékig és hosszban használják az utat. Az alépítményi, szegélyezési munkák kivitelezésénél, illetve az aszfaltozásnál hozzávetőlegesen 1-1 nap időtartamra az itt lakók számára sem biztosítható a gépkocsival történő ki- és bejutás.

A munkálatok által érintett Mecsek utcai, gépjárműforgalom elől elzárt útvonal helyettesítésére, javasolt a környező utcák (Gerecse utca, Bakony utca) használata.

A munkálatok folyamán kialakuló átmeneti kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket előre is köszönjük. A munkákkal kapcsolatban a Polgármesteri Hivatal Településüzemeltetési, Beruházási és Pályázati Osztálya ad további tájékoztatást.