Örömmel értesítjük Nagykovácsi lakosait, hogy megújul a Mátra utca Ady Endre utca és Kálvária sétány közötti része. A közel 200 m hosszú rossz állapotú út új aszfaltburkolatot kap, a vízelvezetés megoldásával együtt.

Az útrekonstrukciós munkák miatt – előre láthatóan – 2020. augusztus 7-től augusztus végéig a Mátra utca Ady Endre utca és Kálvária sétány közötti szakasza a gépjármű forgalom elől részlegesen, illetve időszakosan lezárásra kerül. Az érintett szakaszon található ingatlanok lakóinak gépjárművel való ki- és bejutása, valamint a gyalogos közlekedés a kivitelezés ideje alatt is korlátozottan biztosított. Kérjük azonban, hogy az itt lakók - az építés ideje alatt – csak a szükséges mértékig és hosszban használják az utat. Az alépítményi, szegélyezési munkák kivitelezésénél, illetve az aszfaltozásnál hozzávetőlegesen 1-2 nap időtartamra az itt lakók számára sem biztosítható a gépkocsival történő ki- és bejutás.

A munkálatok által érintett Mátra utcai útvonal helyettesítésére, javasolt a környező utcák (Erdősétány utca, Zsíroshegyi út, Pók utca, Ady Endre utca) használata.

A munkálatok folyamán kialakuló átmeneti kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket előre is köszönjük. A munkákkal kapcsolatban a Polgármesteri Hivatal Településüzemeltetési, Beruházási és Pályázati Osztálya ad további tájékoztatást.