SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS 2022

 

2022-ben is kényelmes megoldást kínál a településünkön a háztól történő, lakossági szelektív hulladék elvitele, melynek keretében a lakossági műanyag, papír- és üveghulladékot rendszeres időközönként elszállítják.

A 2022-es hulladéknaptár Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzatának honlapjáról letölthető, valamint a deponia.hu weboldalon, a településkeresőbe a település nevét kiválasztva, majd a „hulladéknaptár 2022” menüre kattintva megtalálható.

A Nagykovácsi lakosoknak veszélyes hulladék leadására is van lehetőségük a pilisvörösvári hulladékudvarban /2085 Pilisvörösvár, Fácán utca 4525/12 hrsz./.

Ennek részleteiről és a lomtalanításról bővebb tájékoztatást a https://www.deponia.hu/lakossagi_hulladekudvar oldalon kaphatnak, illetve szintén találnak információt az Önkormányzat honlapján is.

2022-ben a NATÜ udvaron üzemelő szelektív hulladékgyűjtő ponton – Nagykovácsi, Pók u. 58. - továbbra is lehetőség nyílik a házi elszállításból kimaradt, lakossági mennyiségű szelektív hulladék lerakására.

FIGYELEM!

A TÁROLÓEDÉNYEK TÁROLÁSI KÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, EZÉRT IGYEKEZZENEK A HÁZHOZ MENŐ ELSZÁLLÍTÁS ALKALMÁVAL ELVITETNI A NAGYOBB MENNYISÉGŰ HULLADÉKOT.

UGYANITT VESZÉLYES HULLADÉK LERAKÁSÁRA NINCS LEHETŐSÉG!

 

A JÖVŐBEN IS ÓVJUK, VÉDJÜK KÖZÖSEN KÖRNYEZETÜNKET!