2020. március 16. napján (hétfőn) lép életbe Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata polgármesterének és a Polgármesteri Hivatal jegyzőjének közös intézkedése a koronavírussal összefüggő önkormányzati feladatokról.

Ennek értelmében 2020. március 16-tól a Polgármesteri Hivatal nem fogad ügyfeleket. Továbbá a polgármester, az alpolgármesterek és a jegyző fogadóórája is szünetel.

Ügyintézésre az alábbi módokon van lehetőség:

Elektronikus úton a titkarsag@nagykovacsi.hu központi email címen, vagy az egyes szervezeti egységekhez címzett elektronikus levélben.

Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleinknek lehetősége van az online ügyintézésre, az E-önkormányzat portált a honlapunk jobb oldali sávjában található E-ügyintézés gombra kattintva érhetik el.

Telefonon pedig a 06-26/389-127-es központi telefonszámon, vagy az egyes szervezeti egységekhez tartozó telefonszámokon vehetik fel a kapcsolatot ügyintézőinket.

Az elérhetőségek megtalálhatóak a Tájolóban, vagy a honlapunkon a https://nagykovacsi.hu/elerhetosegek-reszletes-telefonlista linken.

 

Arra is felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy az intézkedés szerint az önkormányzati helyiségekben nem tartható 50 főnél nagyobb házasságkötés, az Öregiskola Közösségi Ház és Könyvtár pedig nem szervezhet 50 főnél nagyobb rendezvényt.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!