A Nagykovácsi Általános Iskola nyert a DULUX Let's Colour pályázatán. Köszönjük a nagykovácsiak összefogását, nélkülük nem ment volna.

Május 13-tól 31-ig lehetett szavazni a Nagykovácsi Általános Iskola - Életünk "SZÍN"tere című pályázati anyagára, a www.letscolour.hu oldalon.

Több mint két héten át folyamatosan találkozhattunk a közösségi oldalakon a lelkesítő, buzdító posztokkal. Az elején kicsit nehézkesen indult a szavazás, de az első hét végére már megszereztük a biztos harmadik helyet. Már csak őrizni kellett a pozíciót. Egyként mozdult a település, sokan minden nap jelezték, hogy éppen hányadik szavazatot adták le.

Az utolsó nap már izgatottan vártuk a 16:00-ra ígért végeredményt. 16:01-kor már megjelent a poszt, miszerint - I. kategóriában - Nagykovácsi nyerte a fődíjat.

Ennek eredményeként az iskola megkapja a festéshez szükséges beltéri festékeket és mélyalapozót, belsőépítészek elkészítik a felületre festendő grafikai terveket, és a munka alatt folyamatos szakmai segítséget biztosítanak.

2 nap alatt történik a festés, melyre szeretettel várnak minden lelkes Nagykovácsi lakost!

A pontos dátumról később ad tájékoztatást az iskola!

Ezúton szeretnénk megköszönni a szavazatokat, a megosztásokat, a lelkesedést!