Tisztelt Nagykovácsi Felhasználók!

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. előre tervezett karbantartási munkavégzése miatt, 2020. július 01-én, a munkavégzés időtartama alatt a vízátadást szüneteltetni fogja Nagykovácsi irányába.

 

Társaságunk előzetesen egyeztett az Önkormányzattal a munkavégzés időpontjáról, így az általuk javasolt időpontban, 2020. július 01-én, fogja a Fővárosi Vízművek Zrt. elvégezni a karbantartást.

Nagykovácsi településen, elsődlegesen a magasabban fekvő településrészeken (Zsíroshegyalja, Kálváriadomb, Nagyszénásalja és Nagyszénáskert környezetében) nyomáscsökkenés, illetve az ivóvíz szolgáltatás szünetelése várható 2020. július 01-én, 9:00 – 17:00 óra között. A település vízfelhasználása függvényében, az idő előre haladtával az egész Nagykovácsi területén nyomáscsökkenés, majd vízhiány alakulhat ki a nap folyamán.

Kérjük a Tisztelt Felhasználókat, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről, valamint kérjük a karbantartási munkavégzés ideje alatti felelős vízhasználatot (pl.: automata öntözőrendszerek üzemeltetésének, gépjárművek mosásának, kerti medencék töltésének szüneteltetése)!

A karbantartás idején az érintett területen mozgó lajtkocsikkal biztosítjuk az ideiglenes vízellátást!

A munkavégzés ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani!

Amennyiben a Fővárosi Vízművek Zrt. a munkát a tervezett időtartam előtt befejezi, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítjuk!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

 

Megértő türelmüket köszönjük!

 

                                                                         DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ

                                                                   ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

                                                                                                   www.dmrvzrt.hu