Korábban tájékoztattuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata a Kormány 1912/2021 (XII.15) határozata alapján részesült támogatásban önkormányzati járdaépítés, út- és vízelvezetés felújítás megvalósítására. Ennek keretein belül az Út-Közmű-Gép Kft. kivitelezésében 2022. január 10-től, az Ady Endre utcában megkezdődtek a kivitelezési munkák.

A munkavégzés során olyan helyzet állt elő, hogy egy, az úttesten lévő szennyvízcsatorna akna szintbeemelése az átlagosnál nagyobb beavatkozást igényelt, melynek kivitelezéséhez a tervezettnél nagyobb munkaterületet kellett lehatárolni. Ezt az utcán félpályás – a munkavégzés alatt rövid időszakokra teljes szélességű – útlezárás mellett lehet biztonságosan elvégezni. A Szent Lóránt utcai becsatlakozásnál az Ady Endre utca teljes szélességben történő aszfaltozási munkái miatt a részleges korlátozás 2022. február 7-től 11-ig várható.

A munkálatokkal kapcsolatban Nagykovácsi Polgármesteri Hivatalától a muszak@nagykovacsi.hu-n vagy a 06-30-990-6744 telefonszámon, valamint a Kivitelező részéről a 06-20-269-9936 telefonszámon kérhetnek további tájékoztatást.

 

Türelmüket és megértésüket köszönjük!