Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy megkezdődnek a LINUM Bevásárlóudvar beruházásával kapcsolatos útépítési munkák. Ezek – elsősorban – a Bánya-Szeles-Kaszáló utcák kereszteződésében kialakításra kerülő körforgalmat, illetve a parkoló megközelítését szolgáló behajtó létesítését jelentik a Bánya utcában.

A kivitelezés miatti korlátozások az alábbi ütemezéssel lesznek:

2020. 07. 07. keddi naptól, 2020. 07. 13-ig a Bánya utcában, a LINUM Bevásárló Udvar felőli oldalon sávszűkítés mellett zajlanak majd az előkészítési és építési munkák. Ez idő alatt a Bánya utcában a kétirányú forgalom biztosított.

2020. 07. 13-tól, 2020. 08. 29-ig az érintett – és a mellékelt térképen ábrázolt terület – teljesen lezárásra kerül. Így a Bánya utca teljes útzár alá kerül, a Szeles, Kaszáló és a Bánya utca csomóponttól a Református Templom bejáratáig. Ebben az időszakban a Kaszáló utca egyirányúsága megszűnik, a magáningatlanok és intézmények a csatolt melléklet alapján lesznek megközelíthetőek. A terelőutak és lezárások a gépjármű forgalom számára kitáblázásra kerülnek. A Bánya utca lezárt szakaszára eső ingatlanok megközelíthetőségét a kivitelező biztosítja, de időszakosan előfordulhat, hogy az ingatlanok tulajdonosait ingatlanon kívül történő parkolásra kérik.

2020. 08. 29-én az útszakasz és a csomópont teljes lezárása megszűnik.

2020. 08. 29 és 2020. 11. 10. között a Kaszáló utcában, 3,75 m szélességben, egyirányú forgalom biztosításával folytatódnak tovább az útépítési munkák.

Kérjük, hogy az ütemeknek megfelelően többször megváltozó forgalmi rend miatt fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!