2023.06.28. – 2023.07.01. napja között kerül megrendezésre a Kolorádó Fesztivál. A szervezők szeretnének kedvezményes jegyet/bérletet biztosítani a helyi lakosoknak, mellyel kapcsolatosan kérték, hogy az alábbi tájékoztatás jelenjen meg a honlapon:

 

„Kedves Nagykovácsi lakosok! 

 

A Kolorádó Fesztivál szervezőiként büszkék vagyunk arra, hogy Nagykovácsi határában tarthatjuk meg minden évben az eseményt. Köszönjük a nagyközség lakóinak a befogadást és a türelmet ebben a 4 napban. Fontos számunkra, hogy a helyi lakosok is sajátjuknak érezzék a fesztivált, részt vegyenek rajta. Úgy döntöttünk, hogy a helyi lakosok számára kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk: a 43 900 Ft-os jelenlegi ár helyett a helyi lakosok 27 000 Ft-os áron tudnak bérletet váltani a fesztiválra. 

 

A kedvezmény igénybevételének menete:

- Írj egy emailt 2023. június 23., péntek 20:00-ig az info@kolorado.hu-ra, a levél tárgyába írd bele, hogy "Nagykovácsi kedvezményes jegy", a levélben írd meg, hogy hány bérletet szeretnél vásárolni kedvezményesen

- A levélre válaszolva egyedi kuponkódokat küldünk (annyi darabot, ahány jegyet igényelsz), amelyeket ezen a felületen a "promo code" részhez beírva tudod érvényesíteni a kedvezményt: https://tixa.hu/kolorado-2023 ekkor megjelenik a kedvezményes ár és máris 27000 Ft-ért tudsz bérletet venni. 

- Ezután a Tixa jegyrendszer emailben küldi ki a jegyed (ami lehet, hogy a “Promóciók” vagy “Spam” mappádban landol, érdemes ezeket is megnézni). A bejáratnál a jegyen szereplő egyedi kód beolvasása után belépőt karszalagra váltjuk. Utána már indulhat is a buli!

 

Gyakran ismételt kérdések:

- Hol találom a programot, további infókat a rendezvényről? Itt: https://kolorado.hu/

- Lehet-e így napijegyet is venni kedvezményesen? Nem, az akció csak a bérlet esetén él.

- Mi a teendőm, ha nem kapok választ az emailemre? Ha 48 órán belül nem érkezik meg a válasz a kuponkódoddal, akkor írj nekünk üzenetet Facebookon is a biztonság kedvéért, mert sajnos az is lehet, hogy spamben kötött ki az üzeneted. FB: https://www.facebook.com/koloradofesztival