Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás a Budakörnyéki Sörfesztivált.

Az önkormányzati társulás idén is elhozza Budakeszire a legfinomabb gasztrokulturális különlegességeket és söröket, melyek mellé színes kulturális programok társulnak.

A színpad fellépői: a Milfmen zenekar, Messessippi zenekar, Kolompos együttes, World So Wired, Oro Balkán Projekt, USNK, Mystery Gang, Ocho Macho és Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus zenekarok fokozzák majd a hangulatot, egészen a késő esti a retro diszkóig.
Olyan kisüzemi és kézműves sörfőzdék vonultatják fel legjobb söreiket, mint az Etyeki Sörmanufaktúra, a Pécsi Sörfőzde, a Biatorbágyi Serház, a Fehér Nyúl Sörfőzde, a Pivohalle. First Craft Beer és a Csíki Sör. De jelen lesznek olyan ismert márkák is, mint a Zubr, a Wernesgrüner, az Erdinger, a Guiness, a Kriek, a Kocur, Mazák, Kapucinus, Legenda, Dreher, Aranyászok, Kozel, Belga Meggy sör stb.

Az idei évben LED falon közvetítjük a Labdarúgó Európa Bajnokság mérkőzéseit.

A játékot kedvelők sörpingpong bajnokságra nevezhetnek be! A sörpingpong, vagyis a beerpong egy amerikából indult, közkedvelt játék, amely Magyarországon is egyre népszerűbb. Kiváló kikapcsolódás minden korosztály számára, egyszerre szórakozás és sport.
A fesztivál a gyermekeknek is feledhetetlen kikapcsolódást biztosít: a hagyományos vidámparki játékok mellett bemutatkozik a Lego város, Játszóház Projekt, Izolda Népi játszóháza és a Kenderkóc Népi Játszóház, egészségmegőrző programok, tanácsadás,  valamint Danny Bain mesél a gyerekeknek.
A sörfesztiválon való személyes részvétel a június 18-19-én hatályos járványügyi szabályok betartásával lehetséges. A rendezvény érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.