Kedves Nagykovácsiak!
 
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a Polgármesteri Hivatal és az Önkormányzat hírei még szélesebb olvasói körhöz jussanak el, a kommunikáció még hatékonyabb legyen. Tél végén készült egy kutatás, amelyből kiderült, hogy a válaszadók több mint 60%-a támogatná egy gyorsabb kommunikációs csatorna létrehozását.


Ezért Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata új kommunikációs csatorna próbaverzióját indította el, aminek neve: NAGYKOVÁCSI HÍRFUTÁR, és a Viber telefonos applikáción működik.
 
Célunk, hogy mindig kéznél legyenek a legfontosabb Nagykovácsit érintő információk. A menürendszeren keresztül egy koppintással az önkormányzat weboldalára, a keresett információhoz juthat a használó, emellett egy-egy eseményről (közműszolgáltatók értesítései, közlekedési problémák vagy veszélyhelyzet) azonnal informálni tudjuk a feliratkozókat.


Hogyan lehet használni?
A használatához okos telefonra van szükség, amely rendelkezik Viber alkalmazással. 


A HÍRFUTÁR-hoz többféleképpen is lehet csatlakozni.

1. Az alábbi QR kód beolvasásával.
A telefon vagy alapvetően rendelkezik QR kód olvasóval, vagy amennyiben nem, kell rá telepíteni egy QR kód olvasó alkalmazást a beolvasáshoz. 

2. Lehetőség van csatlakozni az alábbi linkre kattintással is: https://tinyurl.com/Nagykovacsi. Vagy a telefon böngészőjébe egyszerűen be kell gépelni ezt a linket, és már meg is jelenik a HÍRFUTÁR üdvözlő oldala.

3. Ha van olyan ismerős, aki már csatlakozott a HÍRFUTÁRHOZ, ő meghívót tud küldeni a Meghívom egy ismerősömet gombra kattintással.


A sikeres csatlakozást követően nincs szükség regisztrációra, a felhasználó azonnal látja a HÍRFUTÁR-ba feltöltött tartalmakat, korábbi híreket.


Amennyiben mégsem sikerülne a csatlakozás, vagy kérdés merülne fel a HÍRFUTÁR használata során, azt kérjük, jelezzék a titkarsag@nagykovacsi.hu email címre, és akkor a konkrét problémával kapcsolatban tudunk segítséget nyújtani.

Egyelőre a NAGYKOVÁCSI HÍRFUTÁR próbaüzemben működik, ezért szívesen vesszük a visszajelzéseket, ötleteket is a fenti email címre, mert célunk a lakossági igényeknek legmegfelelőbb információs felület kialakítása.


Jó böngészést kívánunk!


Kiszelné Mohos Katalin
polgármester