Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. május 15-én, vasárnap, a Teleki-Tisza Kastély ad otthont a 2022. évi Országos Diákolimpia tájfutó versenyszámának.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a rajt- és célállomás, gyülekezés, a versenyzők kiszolgálása, büfé, eredményhirdetés a Kastély parkjában lesz.

A versenyen 6-800 fő részvétele várható. Az érkező gépkocsik parkolásának biztosításában a Budapesti Nemzetközi Amerikai Iskola is részt vesz, és megnyitja a Nagykovácsi út melletti, azzal párhuzamos, külső parkolóját a részvevők számára. Ezen kívül szükség van még további parkolóhelyekre, ezeket az Eötvös utcában, illetve az Ybl Miklós utcában és az azzal párhuzamos zöldsávban tudjuk biztosítani, természetesen az ott lakók mozgásának, parkolásának akadályozása nélkül.

A rendezőség gépjárművei a Szent Sebestyén Kápolna melletti murvás parkolót fogják – teljes terjedelmében, kizárólagosan – használni.

 

Tájékoztatjuk továbbá az erdei MTB XCO pályát használó kerékpárosokat, hogy az erdőben tartózkodó nagyszámú gyermekversenyző miatt, a balesetek elkerülése érdekében, vasárnap a kerékpáros pályát lezárjuk.

 

          Türelmüket és megértésüket köszönjük!