Tisztelt Lakosok!

A kivitelezési munkák jellegétől függően a forgalom kisebb-nagyobb korlátozására kell számítani:

-    2024. május 6-tól 17-ig zajló előkészítő munkák szakaszos útlezárással járnak. Padkarendezés, szegélyépítés és útszélesítés üteméhez igazodóan 50-100 méteres szakaszon részleges lezárásra lesz szükség. Az éppen érintett szakaszra eső mellékutca (Erdész utca, Bükk utca, Gyertyán utca, Jegenye utca, Boróka utca) időlegesen zsákutca lesz, csak alulról lehet ki és behajtani.
Kérjük a lakosok figyelmét, hogy az ideiglenes táblázás és a jelzőőr utasításai szerint közlekedjenek az érintett útszakaszokon és utcákban!

-    2024. május 13-tól 24-ig 1-1 napon (összesen 2 nap) aszfaltozási munkák miatt Zsíroshegyi út, Tölgy utca és Kút utca közötti szakasza teljes lezárásra kerül, a mellékutcákból nem lehet felhajtani a Zsíroshegyi útra.

-    2024. május 25-től 31-ig zajló befejező munkák szakaszos útlezárással járnak. Padkarendezés, tereprendezés üteméhez igazodóan 50-100 méteres szakaszon teljes lezárásra lesz szükség. Az érintett szakaszra eső mellékutcából rövid 10-15 perces időszakokban nem lehet felhajtani a Zsíroshegyi útra. 
Kérjük a mobil KRESZ táblákat, illetve a jelzőőr utasításait figyelni!

-    2024. május 06-tól 31-ig anyag deponálási és átrakodási munkák miatt a Zsíroshegyi út - Erdősétány utca kereszteződésnél található parkoló részlegesen lezárásra kerül.
 

Köszönjük türelmüket és megértésüket!