Ezúton tájékoztatom az érdeklődőket és az érintett partnereket, hogy Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata által megindított eljárás során elkészült Nagykovácsi Településképi Rendelete (TKR) un. véleményezési dokumentációja.
Az Önkormányzat - a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében a dokumentációt elérhetővé teszi a www.nagykovacsi.hu honlapon, valamint  Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálatán.

Továbbá tájékoztatom Önöket arról is, hogy a TKR megalkotásának véleményezési  szakaszában, az Önkormányzat lakossági fórumot tart, melynek
időpontja: 2017. november 21. kedd, 17 óra 
helye: Öregiskola Közösségi Ház és Könyvtár

Jelen hirdetményt a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet és Nagykovácsi Nagyközség településfejlesztési, településrendezési és településképi feladataival összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 5/2017. (III. 27.) sz. önkormányzati rendelet. alapján teszem közzé.

A véleményezés módja: A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 5/2017. (III. 27.) önkormányzati rendeletben meghatározott, partnerként bejelentkezett természetes és jogi személyek a véleményezési eljárásba és közölhetik írásos észrevételeiket, javaslataikat, véleményeiket, melyeket Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Településüzemeltetési Beruházási és Pályázati Osztálya (2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos utca 61.) címére vagy a foepitesz@nagykovacsi.hu elektronikus levélcímre szíveskedjenek megküldeni.

A vélemények beérkezési határideje: 2017. november 30.

Nagykovácsi, 2017. november 8.

Györgyi Zoltán
főépítész

Melléklet: HÉsz módosítás