TÁJÉKOZTATÓ NAGYKOVÁCSI HÓ- ÉS SÍKOSSÁGMENTESÍTÉSÉRŐL

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Nagykovácsiban a hó- és síkosságmentesítési feladatokat 2019. év telétől a Nagykovácsi Településüzemeltetési Intézmény /NATÜ / szervezi, koordinálja és ellenőrzi.
A feladatot – szerződés alapján – a településen élő, helyi vállalkozók, mint alvállalkozók végzik el az aszfaltozott és gyűjtőutakon, továbbá a murvás, martaszfalt útfelületeken egyaránt.

KÉRJÜK A LAKOSSÁGOT, HOGY A TÉLI IDŐSZAKBAN A LAKÓINGATLANOKON BELÜL PARKOLJANAK GÉPJÁRMŰVEIKKEL, HOGY A HÓ- ÉS SÍKOSSÁGMENTESÍTÉSI MUNKÁT NE AKADÁLYOZZÁK!

A munkagépek akadálymentes, biztonságos haladása a teljes útszakaszokon – a hókotrással, síkosságmentesítési anyag szórásával - a környék lakóinak közös érdeke és jogos elvárása.

A szervezett hó- és síkosságmentesítés mellett, extrém hideg, jegesedés esetére, gyűjtőpontokra kihelyezve, környezetbarát síkosságmentesítési anyagot biztosít az önkormányzat a lakosok számára közterületi használatra.

SÍKOSSÁGMENTESÍTÉSI ANYAG TÁROLÁSÁRA KIJELÖLT GYŰJTŐPONTOK:1.
1. Radnóti – Semmelweis u.
2. Erdő u. – Csendes u.
3. Dózsa Gy. u teteje
4. Rákóczi u. - Erdőalja u.
5. Zsíroshegyi út – Forrás u.
6.Kálvária sétány – Bakony u.
7. Kálvária sétány vége (a Kerekhegyi sétány felől)
8. Zsíroshegyi út – Balta u.
9. Zsíroshegyi út – Kút u.
10. Forrás u. teteje
11. Tátika u. – Nefelejcs u.
12. Muskátli u. teteje

A lakókörnyezethez legközelebbi gyűjtőpontokról a SZÜKSÉGES MÉRTÉKBEN, saját eszközzel (lapát) és szállításra alkalmas hordozóban (vödör), INGYEN VÉTELEZHETŐ SÍKOSSÁGMENTESÍTÉSI ANYAG.

Kérjük, hogy a vételezést követően zárják le a tárolóedény fedelét, hogy sem eső, sem hó ne kerüljön a síkosságmentesítő anyagra. A síkosságmentesítő anyag pótlásáról, időről-időre a NATÜ gondoskodik.

Az önkormányzat közterületein (autóparkolók, közterek, üzemeltetett orvosi rendelők, sportlétesítmények környezete), valamint a buszmegállókban és közvetlen környezetükben – környezetbarát kalcium-klorid anyagot használva – a NATÜ az intézmény dolgozóival látja el hó- és síkosságmentesítési feladatait.

A HÓ- ÉS SÍKOSSÁGMENTESÍTÉSSEL KAPCSOLATOS FELVILÁGOSÍTÁS ÉS PANASZÜGYINTÉZÉS:

Nagy Péter János, településüzemeltetési koordinátor
Munkanapokon hétfőtől péntekig 08.00 -16.00-óráig a NATÜ irodában,
2094 Nagykovácsi, Pók u. 58.
Elérhetőségek:
telefon: +36 30 483 9721
+36 26 355 159
e-mail: uzemeltetes.natu@nagykovacsi.hu

KÉSZENLÉTI ÜGYELET (NAKO-SECURITY BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT)

munkanapokon 16.00 – 06.00 óráig, extrém időjárás esetén egész nap

munkaszüneti- és ünnepnapokon 00.00 - 24.00 óráig

telefon: +36 20 363 81 11;   +36 30 973 20 08