Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nagyszénás utcában az útfelújítást megelőző csatornarekonstrukciós munkálatok miatt 2019. február 11-től – előre láthatóan – február végéig a Nagyszénás utca 1-15. szám közötti szakasza a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül. Az érintett szakaszon található ingatlanok lakóinak gépjárművel való ki- és bejutása, valamint a gyalogos közlekedés a kivitelezés ideje alatt is biztosított. A kivitelezés során ezen kívül félpályás útlezárásra és útszűkületre lehet számítani a Nagyszénás utcában, a Kazal utca kereszteződésénél.

Korábbi tájékoztatásunkkal ellentétben, lakossági kérés, valamint a gyermekek biztonsága érdekében a Kaszáló utca, Szeles és Kazal utcák közötti egyirányú szakasza a kétirányú gépjármű forgalom számára NEM kerül megnyitásra. A munkálatok által érintett Nagyszénás utcai, gépjárműforgalom elől elzárt útvonal helyettesítésére, a Kossuth Lajos utca megközelítéséhez javasolt a Kazal u. – Széna u. – Szeles u. – Bánya u., valamint a Nagyszénás u. – Petőfi u. útvonalak használata.

 

A munkálatok folyamán kialakuló átmeneti kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket előre is köszönjük. A munkákkal kapcsolatban a Polgármesteri Hivatal Településüzemeltetési, Beruházási és Pályázati Osztálya ad további tájékoztatást.