Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a Nagyszénás utcában útrekonstrukciós munkák miatt 2019. március 26-tól április közepéig a Nagyszénás utca Bánya utca és Kazal utca közötti szakasza a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül. Az érintett szakaszon található ingatlanok lakóinak gépjárművel való ki- és bejutása, valamint a gyalogos közlekedés a kivitelezés ideje alatt is korlátozottan biztosított. Az alépítményi munkák kivitelezésénél kb. 1 hét időtartamra azonban az ott lakók számára sem biztosítható a gépkocsival történő ki- és bejutás. A kivitelezés során ezen kívül időszakos útlezárásra kell számítani a Nagyszénás utca és az Általános Iskola utcájának kereszteződésénél is.

A munkálatok által érintett Nagyszénás utcai, gépjárműforgalom elől elzárt útvonal helyettesítésére, a Kossuth Lajos utca megközelítéséhez javasolt a Kazal u. – Széna u. – Szeles u. – Bánya u., valamint a Nagyszénás u. – Petőfi u. útvonalak használata.

 

 

A munkálatok folyamán kialakuló átmeneti kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.

A munkákkal kapcsolatban a Polgármesteri Hivatal Településüzemeltetési, Beruházási és Pályázati Osztálya ad további tájékoztatást.