A Nagykovácsi Kispatak Óvodában nyáron is folyik a munka. Számos kisjavítás, karbantartás és felújítási feladat vár munkatársainkra és a megbízott vállalkozókra.

A Száva utcai épület konyhájában megtörtént a törött fali kerámiaburkolat cseréje, továbbá a járó felületen feljött padlóburkoló lap alatti régi összefolyó feltárás utáni megszűntetése és a szükséges hibajavítás elvégzése. Az óvoda külső lépcsősorán keletkezett repedések és törések szükségessé tették a hibák megszűntetését és új burkolólapok elhelyezését a régiek helyére. A munkálatokat júliusban fogja elvégezni a vállalkozó.

A Száva utcai tagóvoda front felőli kerítés festése is aktuálissá és szükségszerűvé vált, melyet a nyár során végez el a kivitelező.

A Dózsa György utcai épület folyósójának belső fala a használat során oly mértékben szennyeződött, hogy 150 cm magasságig újra kell festeni. A jelenlegi festék kiválasztásánál szempont volt a lemoshatóság is. Szintén ebben a tagóvodában új óvodai csoport alakult (Nyuszi csoport néven), mely csoportszoba falai a Cinege csoport kiköltöztetését követően javításra és festésre kerültek. A munkálatok jelenleg is zajlanak.

Tervezésre került az idei költségvetésben a Dózsa György utcai tagóvoda külső gazdasági bejáratának burkolat egységesítése és vízelvezetésének időtálló megoldása.