Tisztelt Nagykovácsi Lakosok!

 

A kéményseprőipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvény, valamint a kéményseprő-ipari tevékenység ellátásának szakmai szabályairól szóló 21/2016. (VI.9.) BM rendeletben meghatározott közfeladat elvégzése érdekében a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprő-ipari szerv a 2024. évi - a társasházi lakások kötelező ellenőrzésére vonatkozó - sormunka ütemtervét vármegyei bontásban elkészítette.

A BM rendelet 4.§ (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Pest vármegyei társasházi sormunkaterv alapján településünkön a társasházi lakások égéstermék-elvezetőinek felülvizsgálatát a katasztrófavédelem szakemberei – előzetes kiértesítést követően - 2024. augusztus 1. és szeptember 30. között fogják elvégezni.

A sormunka ütemtervvel, valamint a kéményellenőrzési tevékenység ellátásával, megrendelésével kapcsolatos minden további, részletes információ a katasztrófavédelem lakossági honlapján érhető el: https://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/