Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nagykovácsi Önkormányzat 2018. június 18. - 2018. augusztus 31. közötti időszakban a Nemzetgazdasági Minisztérium által koordinált „Nyári diákmunka” programban vesz részt. A diákmunkával kapcsolatos feltételek a mellékelt tájékoztatóban olvashatóak.

A Nagykovácsi Önkormányzat előreláthatólag napi 4 órás munkakörben korlátozott számban tudja alkalmazni a diákokat. Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét, hogy az önkormányzat fenntartja a jogot az alkalmazott diákok létszámának változtatására a támogatotti létszám függvényében, amely jelen hirdetmény közzétételekor még nem ismert.

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályánál közvetítést kérőként regisztrálja magát. Ehhez a személyes okmányok, valamint érvényes diákigazolvány, vagy iskolalátogatási igazolás szükséges. A diákok 2018. június 1-től regisztrálhatják magukat az illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán.

 

Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály

Budakeszi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály

Kérjük a tisztelt jelentkezőket, hogy a jelentkezési lapot és a Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály által a nyilvántartásba vételről kiállított irat másolatát 2018. június 28. napjáig küldjék el az alábbi címek egyikére:

Személyesen: 2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 61.
E-mail: frank.eniko@nagykovacsi.hu