Hírek

Forgalmi rend változás január 12-én

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a műfüves kispálya átadóünnepségének biztosítása érdekében az Általános Iskola mögötti parkoló 2018. január 11. estétől 2018. január 12. estéig a forgalom elől lezárásra kerül. Ezzel egyidejűleg ugyanezen időszakra kiterjedően a Nagyszénás utca parkolóval párhuzamos, iskola melletti névtelen utcától a Kazal utcáig tartó egyirányú szakasza a kétirányú forgalom számára megnyitásra kerül. Az ünnepség ideje alatt további ideiglenes, a Készenléti Szolgálat által biztosított és irányított forgalomkorlátozásra lehet számítani a Nagyszénás utcán, az iskola melletti névtelen utca és a Bánya utca közötti szakaszon.
Kérjük, hogy az ideiglenesen megváltozó forgalmi rend következtében ezen a szakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!
Az ünnepség zavartalan biztosítása érdekében kialakuló átmeneti kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.
A forgalomtechnikai feladatokkal kapcsolatban a Polgármesteri Hivatal Településüzemeltetési, Beruházási és Pályázati Osztálya ad további tájékoztatást.