Hírek

Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát – Időpont módosítás: 2017. december 1.

Kedves Szülők!

Önkormányzatunk évekkel ezelőtt csatlakozott a „Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát!” programhoz, amit ebben az évben is meghirdetünk!
A Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. által elindított kezdeményezés célja, hogy az adott településen annyi Magyarországon őshonos facsemete kerüljön elültetésre, ahány gyermek abban az évben megszületett.
Az ültetésre azon családok jelentkezését várjuk, akiknek gyermekük 2016. szeptember 1. és 2017. szeptember 1. között született és vállalják az elültetett fák későbbi gondozását.
Ugyancsak várjuk azon szülők jelentkezését is, akik a korábbi évek során már részt vettek a programban, azonban időközben gyermekük fája vagy névtáblája kiszáradt vagy eltűnt, így azok pótlását szeretnék igényelni.
Jelentkezni írásban lehet az alábbi e-mail címen 2017. november 15-ig!
ludanyi.csaba@nagykovacsi.hu

A hosszúra nyúlt enyhe ősz miatt a szokottnál később elérkezett lombhullás következtében a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. a napokban kezdi el kiemelni a facsemetéket, így az eredetileg november 24-ére tervezett, „Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát!” program keretében településünkön megvalósuló facsemete ültetésre jövő héten, 2017. december 1. pénteki napon, a korai sötétedésre való tekintettel délután 13:30-kor kerül sor.

Az esemény további részleteiről a jelentkezőket e-mailben értesítjük.