Hírek

Tájékoztatás útlezárásról és megváltozó forgalmi rendről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nagyszénás utca helyreállítása előtti közműbekötések munkálatai következtében 2017. augusztus 22-től 2017. augusztus 25-ig a Nagyszénás utca Általános Iskola melletti parkolótól a Sport utca – Bánya utca – Nagyszénás utca – Keskeny köz kereszteződésig tartó szakasza a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül. A kivitelezések ideje alatt a gyalogos forgalom biztosított.

A közlekedésben várható fennakadás enyhítése érdekében a fenti időszakban, a kivitelezés idejére a Kaszáló utca, Szeles és Kazal utcák közötti egyirányú szakasza a kétirányú gépjármű forgalom számára megnyitásra kerül. Kérjük, hogy az ideiglenesen megváltozó forgalmi rend következtében ezen a szakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A munkálatok következtében kialakuló átmeneti kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük. A forgalomtechnikai feladatokkal kapcsolatban a Polgármesteri Hivatal Településüzemeltetési, Beruházási és Pályázati Osztálya ad további tájékoztatást.