Hírek

Tájékoztatás útlezárás feloldásáról és megváltozott forgalmi rend visszaállításáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nagyszénás utca helyreállítása előtti közműbekötések munkálatai következtében 2017. augusztus 22-től 2017. augusztus 31-ig meghirdetett, a Nagyszénás utca Általános Iskola melletti parkolótól a Sport utca – Bánya utca – Nagyszénás utca – Keskeny köz kereszteződésig tartó szakaszának a gépjármű forgalom előli lezárása, valamint ezzel együtt a Kaszáló utca, Szeles és Kazal utcák közötti egyirányú szakaszának a kétirányú gépjármű forgalom számára történő megnyitása 2017. szeptember 1-jén reggel befejeződik.

A tanév kezdetével tehát visszaáll a korábbi forgalmi rend, megnyitásra kerül a forgalom előtt a Nagyszénás utca érintett szakasza, valamint visszaáll a Kaszáló utca érintett szakaszán az egyirányú közlekedés.

A Tigáz két hetes leállása miatt elhúzódó közműbekötése következtében azonban a Nagyszénás utca szakaszán továbbra is útszűkületre kell számítani, kérjük, ezen a szakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A munkálatok következtében kialakult átmeneti kellemetlenségekkel szemben tanúsított megértésüket és türelmüket köszönjük! A forgalomtechnikai feladatokkal kapcsolatban a Polgármesteri Hivatal Településüzemeltetési, Beruházási és Pályázati Osztálya ad további tájékoztatást.