Hírek

Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nagykovácsi Önkormányzat 2017. július 3.- 2017. augusztus 31. közötti időszakban a Nemzetgazdasági Minisztérium által koordinált „Nyári diákmunka” programban vesz részt. A diákmunkával kapcsolatos feltételek a mellékelt központi tájékoztatóban olvashatóak. A Nagykovácsi Önkormányzat előreláthatólag napi 4 órás munkakörben korlátozott számban tudja alkalmazni a diákokat. Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét, hogy az önkormányzat fenntartja a jogot az alkalmazott diákok létszámának változtatására a támogatotti létszám függvényében, amely jelen hirdetmény közzétételekor még nem ismert.

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályánál közvetítést kérőként regisztrálja magát. Ehhez a személyes okmányok, valamint érvényes diákigazolvány, vagy iskolalátogatási igazolás szükséges. A diákok 2017. június 19-től regisztrálhatják magukat az illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán.

 

Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/pest-megyei-kormanyhivatal-jarasi-hivatalai/budakeszi-jarasi-hivatal/budakeszi-jarasi-hivatal-foglalkoztatasi-osztaly

Kérjük a tisztelt jelentkezőket, hogy a jelentkezési lapot és a Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály által a nyilvántartásba vételről kiállított irat másolatát 2017. június 30. napjáig küldjék el az alábbi címek egyikére:

Személyesen: 2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 61.
E-mail: frank.eniko@nagykovacsi.hu

Nyári diákmunka tájékoztató 2017